Kee-Kelebeeldje 2017 voor Harrie van Dongen

De onderscheiding Kee Kelebeeldje wordt jaarlijks toegekend aan iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Reekse gemeenschap.

 

Dit jaar gaat de onderscheiding naar een vrijwilliger die zich op verschillende terreinen en bij meerdere verenigingen laat zien en actief is.

KBO en Zorgcoöperatie

Harrie van Dongen maakt zich met name zeer verdienstelijk voor de oudere mens en voor diegene die zorg en aandacht kunnen gebruiken en verdienen. De bond van ouderen en de zorgcoöperatie kunnen op hem rekenen en van zijn talenten gebruik maken. Zijn inzet daarbij is groot.  

Symbool

Als dorpsgemeenschap mogen we dankbaar zijn dat er goed gezorgd wordt voor de oudere en hulpbehoevende medemensen binnen ons dorp. Heel veel mensen zetten zich daarvoor in.Harrie van Dongen staat daar symbool voor, een vrijwilliger die van grote waarde is voor de Reekse gemeenschap en in hem vertegenwoordigd deze onderscheiding alle vrijwilligers die zich hiervoor verdienstelijk maken en inzetten.

Harrie van Dongen

Het is dan ook terecht dat de onderscheiding van het Kee Kelebeeldje voor het carnavalsjaar 2017 is toegekend aan: Harrie van Dongen