De persoon dit in 2012 de 3xRRR onderscheiding in ontvangst mocht nemen is zeer zeker iemand die de sporen in het Kêlerijk heeft verdiend.

Zij, het is een vrouw, is al jarenlang lid van een carnavalsvereniging die zeer actief aan het Reekse carnaval deelneemt. Tijdens nagenoeg alle carnavalsaktiviteiten is zij aanwezig, of het nu een prinsenbal of pronkzitting is, zij is er bij en heeft vaak ergens ook nog een actieve rol. Ook tijdens de optocht is zij compleet met man en kinderen van de partij.

Haar man is ook actief voor het Reekse carnaval, zowel binnen de vereniging als binnen hun beider carnavalsclub Kudde Knudde, net als de hoogheden.

Haar grootste verdienste voor het carnaval in het Kêlerijk liggen echter bij de jeugd. Al vele jaren is zij één van de kartrekkers van het jeugdcarnaval. Zij staat op het podium, presenteert, organiseert en is contactpersoon voor deze geweldige club mensen die het Reekse jeugdcarnaval al vele jaren op voortreffelijke wijze vorm en inhoud geven.

De hoogste carnavalsonderscheiding van het Kêlerijk, de 3xRRR is dan ook zeer zeker op zijn plaats en verdiend en gaat in 2012 naar Corien van Casteren.

3RRR 2012: Corien van Casteren