Carnavalsvereniging de Kêleströpers

 

Welkom bij C.V. de Kêleströpers, de carnavalsvereniging van 't Kêlerijk (Reek, Landerd, Noord-Brabant). Hier vindt u alle informatie over onze carnavalsvereniging, haar bestuur en commissies, onze Prins en zijn gevolg, en over alle activiteiten die wij door het jaar heen organiseren en speciaal met carnaval. Kijk op Facebook voor het laatste nieuws!

 


 

De optocht van zondag 23 februari start om 16.00uur i.p.v. 14.00uur i.v.m. de weersomstandigheden. We hopen jullie allemaal om 16.00uur te zien!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

Uitslag optocht 2018

De uitslag van de optocht 2018 van junioren, senioren, wagens, loopgroepen en individuen.

Lees meer...

Het Kee-Kêlebeeldje 2018 voor Paul Verstegen

Het Kee-Kêlebeeldje 2018 werd tijdens de Pronkzitting vrijdag uitgereikt aan Paul Verstegen voor zijn inzet voor de Reekse gemeenschap.

Lees meer...

3xRRR 2018 voor José Govers-Dekkers

De onderscheiding 3 RRR wordt jaarlijks toegekend aan iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor het Reekse carnaval.

Carnaval is een feest voor iedereen en daarbij is het erg belangrijk dat er mensen zijn die dit mee ondersteunen.

De persoon die dit jaar de onderscheiding 3 RRR 2018 krijgt uitgereikt is iemand die dit zeer zeker heeft gedaan en op meerdere terreinen.

Pronkzitting

Deze persoon, een vrouw dit jaar, heeft zich hier op het podium tijdens de pronkzittingen vele jaren op voortreffelijke wijze ingezet en het publiek weten te vermaken. De laatste jaren heeft zij een actieve rol in de organisatie van onze pronkzittingen.

Optocht jury en voorgangster gebedsdienst

De jury van de optocht mag al langere tijd van haar diensten en kwaliteiten gebruik maken en op zondagochtend schittert zij in de rol van voorganger tijdens de gebedsdienst voor carnaval in onze kerk.

José Govers-Dekkers

Het zal voor iedereen inmiddels wel duidelijk zijn. De onderscheiding 3 RRR gaat naar iemand met een groot carnavalshart, een belangrijke schakel voor het carnavalsgebeuren in ons Kelerijk. Het is jammer dat ze er dit jaar met carnaval niet bij is maar de onderscheiding is meer dan verdiend.

De onderscheiding 3 RRR is het carnavalsjaars 2018 toegekend aan: José Govers-Dekkers

 

3xRRR 2019 voor Marjo Jansen

De hoogste carnavalsonderscheiding 3 RRR van het Kêlerijk wordt jaarlijks toegekend aan iemand die zich al vele jaren verdienstelijk maakt voor het Reekse carnaval.

Carnaval is een feest voor iedereen en daarbij is het erg belangrijk dat er mensen zijn die dit mee ondersteunen. De persoon die dit jaar de onderscheiding 3 RRR 2019 krijgt uitgereikt is iemand die dit zeer zeker heeft gedaan en op meerdere terreinen.

Sporen verdiend

Deze persoon, een vrouw dit jaar, heeft zich vele jaren op voortreffelijke wijze ingezet voor het Reekse carnaval. Het is iemand die niet vaak op de voorgrond te vinden is maar haar sporen zeker heeft verdiend en nagelaten. Al geruime tijd is zij lid van het bestuur, organiseert het ziekenbezoek, de brunch op dinsdagmiddag en bezoekt de leden met een attentie bij alle lief en leed die binnen onze vereniging aan de orde komt. Moet er een attentie of een bloemetje komen voor welke gelegenheid dan ook dan zorgt zij ervoor.

Dansgardes

Sinds een aantal jaren is zij contactpersoon voor onze dansgardes en ook in de kledingcommissie is zij actief. We vergeten nu vast en zeker nog het een en ander waar zij zich ook voor inzet. Zij is een belangrijke schakel voor het carnavalsgebeuren in ons Kêlerijk, en de onderscheiding die zij nu uitgereikt krijgt is meer dan verdiend.

 

De onderscheiding 3 RRR is het carnavalsjaars 2019 toegekend aan: Marjo Jansen