16 en 17 september 2017

Jubileumweekend C.V. de Kêleströpers Reek

In 1962 is in Reek carnavalsvereniging ‘de Kêleströpers’ opgericht. Nu in 2017 is dat dus 5 x 11 jaar, dus 55 jaar geleden, een carnavalsjubileum wat ‘de Kêleströpers’ beslist niet zomaar voorbij willen laten gaan.

Op zaterdag 16 en zondag 17 september is het zover!

 
 
Op zaterdagavond organiseren we een grote feestavond! De spiegeltent wordt weer opgebouwd, en ook de Whiskybar zal weer een prominente plaats innemen tijdens de viering van het jubileum in gemeenschapshuis ‘het Wapen van Reek’. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De zondag wordt ingeruimd voor feest en ontmoeting. Met een groots jubileummatinee zal op zondagmiddag het jubileum op bijzondere wijze gevierd gaan worden. Natuurlijk ligt de nadruk op feestvieren, maar ook de ontmoeting met elkaar zal tijdens deze middag centraal staan.
Het hele dorp is, evenals bevriende carnavalsverenigingen uit de regio, uitgenodigd voor dit bijzondere jubileumweekend, want carnaval vieren doe je samen met vrienden en dorpsgenoten en daarbij is iedereen natuurlijk van harte welkom.
Een passende band zal voor de muzikale omlijsting zorgen. Dweilorkest Ongerakt zal met hun klanken ongetwijfeld bijdragen aan de feestelijke sfeer. Er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten, herinneringen op te halen, een dansje te wagen en onder het genot van een hapje en drankje te genieten van een bijzonder feestje. Voor de kinderen zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd. Altijd al eens willen weten hoe het voelt om Prins en/of Prinses van het Kelerijk te zijn, dat kan die zondagmiddag. Kortom een middag voor jong en oud om samen te vieren dat er al 55 jaar samen carnaval gevierd wordt in Reek.